Brandbeheersing Nederland

Stobbeweg 12

2461 EX Ter Aar


Tel: 0172-534545

E-mail: Info@brandbeheersingnederland.nl

 

Registratie en onderhoudscontracten

Registratie doorvoeren

De ter zake doende gegevens van onze werkzaamheden die zijn uitgevoerd ten behoeve van het brandwerend afdichten van doorvoeren van Uw project worden door ons vermeld in een "registratie overzicht". De gegevens die u in het registratie overzicht aantreft zijn vastgestelde regels en tekeningen waarop de uitgevoerde werkzaamheden zijn aangegeven.

In het registratie overzicht kunnen ook gemaakte afspraken en details van het project worden vermeld. Iedere verandering wordt hierin nauwkeurig aangetekend. Elke door ons brandwerend afgedichte doorvoer wordt voorzien van een sticker waarop het sparingnummer, de datum van uitvoering brandwerendheid en de gegevens van ons bedrijf staan vermeld.

Onderhoudscontract

Ook is er de mogelijkheid om met Brandbeheersing Nederland een onderhoudscontract aan te gaan. Volgens een afgesproken termijn wordt contact met u opgenomen en een afspraak gemaakt voor een controle- en/of herstelronde van het project.

Iedere controle- en/of herstelronde wordt bijgewerkt in Uw registratie overzicht zodat U kunt aantonen dat er aan de verplichtingen is voldaan. Het advies is om minimaal 1 x per jaar een inspectie door Brandbeheersing Nederland te laten uitvoeren. Vindt er tussentijds een verbouwing of een aanpassing aan het installatiewerk plaats, dan adviseren wij een tussentijdse inspectie- en herstelronde te laten uitvoeren.

  1. Specialisatie
  2. Registratie en contracten
  1. Terug

Kwalificaties en Certificeringen

Gyproc
NOA Afbouw Garantie
VGM Checklist Aannemers
FSC